Post by diasudyleamo on Feb 2, 2022 23:49:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies FREE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies FREE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakiranje neograničenih ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Plants vs. Zombies FREE 2022 version ▞▞▞
The Plants vs. Zombies Garden Warfare Key Generator is one of the few working [...] tools out there and why buy when you can get them for free and 100% working.
Pa igrica je vrlo dobra , al bolja planta vs zombies 2 ubiti slicno samo u dvojki ima nesto bolje al ok je i ova, preporucujem je svima !
Svidjelo mi s3
Groznije ne može biti 👎
6 najboljih igara za offline igranje za Android | Androidsis
Ova igra je stvarno nostalgična i ugodna! Bila je to sjajna igra na koju se provodilo vrijeme. Međutim, budući da je EA, svima omiljena tvrtka, kupila igru, kvaliteta je pala. Sve što su zapravo učinili bilo je da u igru unesu gomilu kupnje aplikacija, zajedno s reklamama koje vas odvode od igre i koje su istinski dosadne i previše postavljene. Prije toga je bila igra s 5 zvjezdica.
Volim ovu igru, ali svaki put kad se pojavi tictoc oglas, ne dopušta mi da izađem i vratim se na svoju igru koja je u tijeku, samo me stalno govori u play store da instaliram tictoc. Jako iritantno!!! Moram ga zatvoriti i učitati da počnem igrati iznova!
Volite ovu igru! Igrao sam ga godinama. Jedan problem - pobijedio sam konačnog šefa, bio je izgraditi svoj zen vrt. Onda kada sam jutros pokrenuo igru, poništila je sav moj napredak!! Ima li načina da to popravim? Bio sam uzbuđen zbog napretka koji sam ostvarivao.
Neće uopste da se upali i kad hoce izade iznje
Imam jedinicu na kompu i imao sam dvojku na mobitelu
Naajj bolja igra na svijetu
Ako volite reklame koje se ponavljaju, onda je ovaj dragulj reklame za vas! Jedini problem je što ga prekida ono što se čini pomalo pristojnom igrom s dobrom grafikom i prilično pristojnom igrom. Kad bi samo mogli izgubiti sjajnu igru i zadržati usrane i ponavljajuće reklame, mogao bih promijeniti ocjenu...možda. (Sjeća li se još netko kada je ova igra izašla i kada ste platili punu cijenu - bez reklama. Pretpostavljam da kad vaš proizvod bude stariji od 10 godina, očajnički želite $$.)
Dobra je ali malo djetinjasta.
Volim ovu igru. Sjećam se kad sam bio mali igrao sam ovo At chillies i igrao sam. To non stop. Hvala što si moje djetinjstvo uljepšao. Nema veze, reklame su preplavljene i morate platiti za sve, samo želim da se igra vrati onako kako sam je zapamtio.
Ova igra je bila kao moje djetinjstvo! Ja bih ovome dao višu ocjenu, ali dodaci se stalno pojavljuju gotovo svaki put kad pokušam nešto učiniti (nije baš pretjerano). Druga stvar je da kada završim razinu u Adventureu, to me vodi do izbornika gdje biram koju razinu ću igrati. Samo me odvedi na sljedeću razinu! Također bi bilo lijepo imati opciju da nemate mogućnost korištenja rake i Explode o' Nut na svakoj razini.
Dao bih ovoj aplikaciji za igru svojih 5 zvjezdica, ali sada to ne mogu učiniti jer svaki put kada završim razinu, reklama će se prikazati nakon što je razina završena kao da se nikada nisam morao brinuti o oglasima tijekom igre kao što sam vjerojatno vidio reklame igre angry birds 3 puta do sada, pa čak i kada sam pokušao igrati ovu igru kao da znam da je besplatna za mene, ali zašto se baviti dosadnim oglasima da vjerojatno moram ići u svoju predmemoriju i izbrisati oglasni video koji zauzima moj prostor za pohranu telefona.?!?!?!?!?
Posebno za besplatnu verziju originala ova igra je super, ali HOLY HELL OGLASI. Isprva nisu bili tako loši, ali sada se praktički ne može igrati besplatno. Stalno me pogađaju oglasi koji se ne mogu preskočiti od 30 sekundi, zbog čega se osjećam kao da bih ga možda trebao kupiti da uštedim nevolje, ali pretpostavljam da je to taktika ovdje. Samo još jedan kritičar - molim vas da olakšate zamjenu biljaka na beskonačno! Mora da postoji greška ili nešto u odabiru što ovo otežava ili tako nešto.
Nemojte promijemit ime jer ce te sve morati ispocetka
preuzmi zzSUNSET Plants vs. Zombies™ apk najnoviju verziju by ELECTRONIC ARTS - najbrže - besplatno - sigurno za android uređaje. spremite
Platio sam da imam ovu igru bez reklama. 31. prosinca 2018., 3,25 USD. Sada je "Besplatno s oglasima". Pa što sam platio? Molimo vratite moju kupnju
Pale se oglasi koji se nikako ne mogu ugasiti, sranje
Primijetio sam da se čini da programeri ne odgovaraju na pitanja, nedoumice ili komentare ljudi koji su deaktivirali ovu igru, što je prilično tužno jer je dobra igra, ali u posljednje vrijeme ne radi. Na primjer, uspio sam doći do razine krova, ali igra nema posude za sadnju biljaka, a ni krovni oluci nisu dostupni i ne možete nastaviti bez njih.
Jako volim ovu igru, ali jedna stvar nedostaje: znate kako pvz 2 ima račune za vraćanje napretka putem uređaja? Da, pa mislim da i ovo treba. Ako dodate ovo, promijenit ću u 5 zvjezdica, ovo mi baš treba. Ako ne postoji način za vraćanje napretka, recite mi.
Samo treba više biljka
Kupio ovu igru po punoj cijeni davno. Zatim je EA izdao besplatnu verziju, prisilio plaćene korisnike da gledaju oglase, a zatim je kasnije uklonio plaćenu verziju. EA, ako stvarno toliko mrzite svoje kupce, samo izađite i recite nam to u lice. Barem će osjećaj biti obostran
Plants vs. Zombies FREE. Stem a zombie attack on your yard with the help of powerful plants! ExoMiner - Idle Miner Adventure APK
U redu igra, ali gotovo nemoguće proći neke runde. Bilo bi bolje da možete zadržati bilo koje sunce koje vam je ostalo iz prethodnog kruga.
Dobra igra, ali reklame... Poslije svake faze postoji oglas. Nekada ih nije bilo do posljednjeg ažuriranja. Vrati se. Igre stare 12 godina.
Avsomee ic 4 jer je kraj s s s s s
Ooooooooo
Cool je igra samo što joj treba dugo da se instslira🎮.
Zgodan rasipnik vremena, ali je pomalo zamorno dobiti sve mini igre i 100 posto stvar. Osim toga, to je stvarno uredna igra obrane tornja.
Dobra je igra i super ali bi bilo bolje da je mnogo laksa
Glupo najgluplje na svijetu.
Super nikad u životu igrala tu igru ali ono super 👌👌👌👌👌
Vidio sam kako sav moj napredak nestaje pred očima. Jučer sam pobijedio adventure mode 1. Danas sam pokrenuo igru i primijetio da je moj napredak bio na noćnoj razini 4. Misleći da je problem sa sinkronizacijom zatvorio sam aplikaciju i ponovno je pokrenuo. Kad se ponovno učitalo sve je nestalo. Nema napretka, nema zen vrta, sve je nestalo. EA je užasna tvrtka, ne mari za svoje igre ili igrače.
Nije baš neka igra mogla je biti i bolja
U zadnje vrijeme sve popularnije su strategijske igre, koje zahtijevaju osmišljavanje ... Slika 3: Igra "PixelJunk Monsters" [11]. 2.2.3. Plants vs. Zombies.
Imam traktor imam njivu u selu glavni sam baja
Oo daa