Post by diasudyleamo on Feb 3, 2022 0:07:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód végtelen arany ▞▞▞
▞▞▞ DC Legends: Fight Superheroes 2022 version ▞▞▞
Minden alkalommal, amikor betöltöm, a játék összeomlik. A Marvel Strike Force jól működik. Éveket fektettem bele ebbe a játékba. Lemaradok a bejelentkezési adataimról. Remélem, visszatérítést kapok, mert úgy tűnik, hogy a probléma az alkalmazással van.
A frissítés óta az alkalmazás folyamatosan összeomlik. Megpróbáltam eltávolítani és telepíteni. Még mindig semmi. Évek óta játszottam. Szerintem végeztem. Nem választás szerint. Lol!@#$ wow....
Király játék
A játékban nagy lehetőségek vannak. Majdnem egy éve játszom, és az egyetlen igazi probléma, amivel szembesülök, olyan, mint a jelenlegi, amikor a játék leáll, és azt mondja, hogy frissítse. A frissítés elindul, leáll és összeomlik. Csak akkor nyílik meg, ha a frissítés átmegy, és a frissítés eléri a 85 százalékot, és leáll. Remélhetőleg kijavítják, mielőtt új játékot találok.
Jók a karakterek, el lehet vele lenni.
Imádom ezt a játékot!☺
Élvezze az összes karaktert
Ez a játék stagnáltnak tűnt, amikor először letöltöttem, mivel a játékfórumban csak korlátozott fejlesztéseket olvastam, de 6 hónapnyi játék után, és annyi kiegészítést, életminőség-frissítést, raidet, piros figyelmeztetések fejlesztését, bejelentkezési bónuszokat láttam. . Ez csak jobb lett, remélem folyamatosan bővítik ezt a játékot, még több pve tartalomra van szüksége, ez és a bleach brave souls a 2 kedvencem jelenleg.
Szeretném szeretni ezt a játékot, de számos dolgot kell frissíteni/frissíteni. Az animáció továbbra is rendkívül merev, a karakterek kiállása nevetséges, és hozzá kell adni a kötegelt letöltést. Így sokkal könnyebben elérhető lesz a játék, és kevesebb a betöltési idő.
Míg VANNAK BÁLNÁK, NEM KELL EGYEK LENNI. Az ingyenesen játszható játék érdekében mindent jól csináltak. Fizethetsz a nyerésért, fizethetsz a játékon keresztül, de minden lehetőséget megadnak a töredékek megmunkálására és a felszerelésre. Ha erőfeszítéseket és időt fektet be, mindent kinyithat, rangsorolhat, szintet léphet, és erővé válhat a DC Legends játékban. Fizetni a dolgokért csak felgyorsítja a folyamatot. A játék lenyűgöző, és minden új hőssel, akivel találkozol, és feloldod, egyre elmélyül. A közösség annyiban barátságos, és grafikailag a játék fantasztikusan néz ki, és a szerver időnkénti akadozása ellenére vajjal fut. Remélhetőleg a DC Legends ezen az úton marad, és a nyereményért járó fizetés segíti a játékost az erőfeszítésekben, ahelyett, hogy ez lenne az egyetlen módja a fejlődésnek. Ajánlom egy barátnak.
Remek volt, aztán leállt a betöltődés, és nem tudom tovább játszani.
Nem működik megfelelően a telefonomon, kérlek frissítsd, hogy az újabb telefonokkal működjön
A legrosszabb szuperhős játék, amivel valaha játszottam, annyira béna, hogy meg kell koppintani az ellenséget, mielőtt megtámadsz, és ha egyszer megérintik, csak egyszer támadnak, és addig néznek egymásra, amíg egy másik személy meg nem támad, és én rengeteg adatot fogyasztok.
Nehéz játszani, amikor folyamatosan letölti a tartalmat, bármennyit is várok. Amint képernyőt vált, azonnal megjelenik a letöltési tartalom üzenet, és 15 percet kell várnia, amíg a képek betöltődnek. Eltávolította és újratelepítette, és nem oldotta meg a problémát.
Oldják meg, hogy ne lépjen ki a játék, ha a telefon stand by üzemmódba megy át. Ez így röhejes...
Wifi problemak maga a jatek jo lenne remeljuk javithato a dolog ...
Kicsit másolja a másik nagy cég játékát, de etöl még élvezhetö. Nelem bejön.
Az egyik legkiegyensúlyozatlanabb játék, amit valaha láttam.
Túl sok frissítés. Több mint 3 GB helyet foglal el a telefonomon, vagy a teljes hely 20%-át. Nem sikerült átvinni a fiókot androidról iphone-ra. Szórakoztató játék, de a tárhely miatt törölni kell.
Ez egy róhat kurta szar fasz játék
Nagyon király csak ajánlani tudom
Reméltem, hogy legább Avengers Alliance pótlék lesz ez, ha már megszűnt, de ez a játék túl buta.
Szóval kb 5 éve játszom ezzel a játékkal. Szeretem. Valójában költöttem egy kis pénzt ebbe a játékba. Itt-ott volt néhány hiba, de nem elég ahhoz, hogy töröljem. Ez a legutóbbi frissítés azonban nagyon frusztráló volt. Egyelőre csak a PVP nem működik.
Ez a játék FOLYAMATOSAN összeomlik. A játéktámogatás „Out Of Sync problémáknak” nevezi őket, és nem hajlandók bármit is tenni ellenük. Azt mondják, hogy ez a WiFi vagy az eszköz hibája, de a WiFi-m és az eszközöm sokkal bonyolultabb játékokat kezel anélkül, hogy lemaradás vagy összeomlás lenne. A jelek rossz fejlesztésre vagy gyenge szerverekre utalnak. Ezenkívül rövid időn belül hatalmas mennyiségű tárolt adat halmozódik fel, így a játék eltávolításához el kell távolítania, majd újra kell telepítenie. Eltávolítva.
nagyon jo
Ha csak folyamatosan csatlakozik az internethez. Ennek a játéknak csatlakozási problémái vannak, különben nagyon jó játék. Ne feledje azt is, hogy körülbelül 2,5 GB adatot használ, és továbbra is letölti az új tartalmat.
Előnyök: *Az egyik legnagyobb klasszikus stílusú RPG, egyenáramú csavarral. Ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni. 5 csillag. Hátrányok: * Émelygő kamerarázkódás/mozimozgás. -1 csillag (Kérjük, adjon lehetőséget a lejátszónak ezek kikapcsolására). * Korlátozott napi játékmenet, offline mód nélkül. -1 csillag (Kérjük, állítson be offline módot, és/vagy távolítsa el a kék energiacsavarokat).
Az első nap, amikor ezt telepítettem, tudtam küldetéseket játszani, de utána már nem tudtam mást csinálni, mint elfogadni a napi eredményeket. Értesítsen, ha ezt megoldották és kijavították. Köszönöm, addig akár eltávolíthatom is.
Annyira törött. A bal alsó sarokban mindig a "tartalom letöltése" feliratot látom, amelyben semmi sem töltődik le, és nem tudok hozzáférni semmihez. Most már emlékszem, miért hagytam abba a játékot, és inkább ragaszkodtam a Star Wars játékomhoz. Nagyon kiábrándító, mivel nagy DC/Batman rajongó vagyok
Teljesen szeretem ezt a játékot. És őszintén szólva minél többet adnak hozzá az összes DC-karakterhez és a különféle lehetőségekhez, az csak jobb lesz. A két igazi bukásom az, hogy valóban nem teszi lehetővé, hogy fizetés nélkül keressenek vagy szerezzenek elegendő drágakövet a játékból. És Kettő Az Újratöltött Energia Hossza Abit Hosszú A Fogban. Ez erősen korlátozza a játékot egy bizonyos ponton túl. ELTÉRŐ! Nem tévedhetsz! Kösz!
nem jó frissítés óta. fagy. nem tölti be! javítsátok légyszives!!!! nekem idáig bejött nagyon!
Igen, nagyon szeretem a játékot, mert DC. Évek óta megvan ez a játék több különböző telefonon. Csak úgy tűnik, hogy egy kicsit elmarad a többi játéktól, amelyet nemrégiben áttekintettem. Most kezd elkopni, sajnos. .
A játékmenet jó, de nem tudom másik készülékre vinni. Sok karaktert összegyűjtöttem és magas szintre frissítettem, de nem tudom használni az új készülékemben. Csatlakoztassa a Facebookhoz, hogy továbbvihető legyen.
Kicsit le kellett ejteni a Starst, mert a szövetségi rendszer teljesen össze van tévedve addig a pontig, hogy barátom szövetséget kötött, és még keresés közben sem jelenik meg a pontos név. A támogatás sem jelentett igazi segítséget. Azon kívül, hogy azt mondják, hogy majd ráérnek, amikor ráérnek.
sajnáljuk de a fenti rendszer Volvo szerte teljesen leállt kérünk hirdeti tovább a híreket Nagyon sajnálom fent
Az egyik kedvenc játékom. A legjobb, ha találsz egy aktív céhet, így előnyöd van a céhboltban. Nem fizet a játékért, de néhány dolog megszerzése hasznos Önnek és a készítőknek.... ne feledje, hogy ez egy ingyenes játék, így csak néhány dollár költése segít.
A játék összeomlik. Nincsenek szövetségi funkciók. Nem fogok $$$-t költeni erre a játékra, amíg a hibákat ki nem javítják. Ez is kár.
Ez a legjobb játék, de rengeteg hibát tartalmaz. Időnként szüksége van egy rendes frissítésre. A WB ezt nem teszi meg, és tényleg nincs karbantartási szünete. Remélem dolgoznak rajta.
Már 3 éve játszom ezzel a játékkal. És ezekben az években láttam, hogy ez egyre inkább a mély zsebbel rendelkezőknek kedvezett, akik nagyot dobnak. Nagyon szomorú, mert ez egy nagyszerű játék, de nem tudom támogatni az ilyen kapzsiságot. A két csillag túl sok, ha figyelembe vesszük az összes hibát, és azt a tényt, hogy a fejlesztők soha nem hallgatnak arra, amit a játékosok akarnak. A játék kezd egyre inkább vicc lenni.