Post by laidewhitpergnter on Feb 24, 2022 10:26:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 1942 Klasik Çekim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 1942 Klasik Çekim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ para hilesini artırmak ▞▞▞
▞▞▞ 1942 Klasik Çekim 2022 version ▞▞▞
ikinci seviyeyi geçmek, hatta birinci seviyeyi tekrar geçmek imkansız. Oyunlar başlarda bu kadar zor olmamalı.
Başka bir "devam etmek için ödeme oyununa dönüşmeden önce 1 gün oyna". Kaldır.
Harika bir oyun daha mahvoldu. Sonuçta para harcamadan ilerlemek mümkün değil. Vaktinizi boşa harcamayın ve birkaç saat daha reklamsız bir yaşam kazanın.
En son güncellemeden beri, oynamaya çalıştığımda ekranda uçak yok, ayrıca uçağı değiştiremiyorum. Lütfen sıralayın, oyundan zevk alıyordum (samsung s7)
1942 🚀 Free classic shooting games Arcade xnaa
Çok fazla uzun ekler. İyi bir oyunu bu yüzden kaldırdım.
YOL, YOL çok fazla reklam. Her 2 dakikalık oyun için 30 saniyelik reklam. Sakatlamak!!
Oyun öldü. Pvp sunucuları devre dışı, özel etkinlik 6 aydan fazla bir süredir çalışmıyor ama bunun için güçlendirici öğeler almak için para harcamak için pop-up'lar alıyorum, maçı kazandıktan sonra bonus ödüller ekliyor veya ekstra mücevherler ve altın "mevcut değil" bu sefer "sürekli ve aylardır çalışmadım. Kampanya bittiğinde yapacak başka bir şey kalmaz, seviye atladıkça değerli taşları elde etmek zorlaşır. Destek için geliştiricilerle iletişime geçmeyi denediniz ancak e-posta geçersiz.
1942 Arcade Shooting Apk - Android için retro grafikleri olan atıcıyı kaydırırken, oyuncunun ABD ... Piksel grafiklerle klasik stili yaşayın.
Bir süredir sahip olduğum bu oyun artık süper eğlenceli bir oyun da zorlu. Çok fazla ekleme de yok.
En kaliteli MUSTANG MU 1942 01 ERKEK GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ , en uygun fiyatlara ... Çerçeve Özelliği 2 : ; Cam Tasarımı : DAMLA ; Cam Türü : ORGANİK ; Cam Özelliği
Son güncellemeden beri 2. uçağım aldığımda görünmüyor
Bu çok güzel görünümlü bir retro arcade oyunu orijinal 1942 ila 1943 oyunlarına çok benziyor. Oyun içi satın alımlar Etc bir retro oyuna benziyor, bu yüzden diğer küçük oyunların çoğu kadar gösterişli ve çirkin değiller. bunu yapanlar!
güzel bir oyun ama çok fazla reklam var ve bundan nefret ediyorum bu yüzden telefonumdan sildim
Daha önceki birkaç seviye için eğlenceli, ancak ilerleme kaydettikçe zorluk katlanarak artar ve sizi yükseltme için ödeme yapmaya zorlar
Güzel oyun ama kumanda kullansan daha iyi olur.
(Filo 1943 için) Sıralamalar, Piyade ve Görev kipinde yüklenmiyor. Piyade modunda yüksek puanlar kaydedilmez, bu nedenle oyun oynamak puanınızı kaydetse bile kayıt olmaz ve sıralamanız yükselmez. Birçokları (dünyanın çeşitli yerlerinden) aynı sorundan şikayet ediyor. Burada, geliştirici e-postası ve FB geliştirici sayfası aracılığıyla soru yöneltildi ve hala hataya bir yanıt/düzeltme bekliyoruz. Oyunu kullanmanın bir anlamı yok, özellikle de benim gibi, sorunu çözene kadar tüm Görev seviyelerini bitirdiyseniz. Geliştirici neler oluyor???!! Cevap lütfen...
1942 🚀 Free classic shooting games Arcade jjte
her taraf kötü. Kaldırmak için ödeme yapmadığınız sürece reklamlar tarafından boğulursunuz. ayrıca kontroller çok hantal ve hiç de sezgisel değil. Bu oyun kazanmak için ağır bir ücret alıyor. kaldırıldı
Chick Jumper 2 APK'u indirin [16 MB] (✓ Ücretsiz) - Chick Jumper 2 oyunu - En Son Sürüm. Geliştirici: BuzzStudio ... İndir APK(16 MB) ... 1942 Klasik Çekim.
1942 🚀 Free classic shooting games Arcade zml
çok fazla reklam
yıldızları toplama şeklinizi yeniden tasarlayın. ekrandaki birçok öğeye ayrıca olaydan çıkmanın bir yolu olmalı... sadece daha fazla gereksiz ekran öğesi ekleniyor.
İyi ve sürükleyici bir oyun
Beni 80'lerin ortalarına, 5 yaşıma götürüyor
Tıpkı büyüdüğüm atari oyunu gibi... tonlarca reklam dışında, gerçekten harika!!!
1942 🚀 Free classic shooting games Arkády rsbe
İnanılmaz oyun. Ancak reklamları kaldırmak için ödeme yapmayın. Paramı aldı ve hala bir ton reklamım var. Çok hayal kırıklığına uğramış geri ödeme peşinde olacak. Ayrıca ödediğim için artık devam edemiyorum. Zayıf ingilizce olsa komik. Reklamlar hakkında çok bağımlılık ve iyi eğlenceli yazık.
5 yıldız verirdim ama ikinci uçağım yüklenmiyor. Lütfen bunu düzeltin!!!
Sadece 6 yıl önce iyi, kesinlikle hiç bitmeyen eğlence ve harika grafiklere sahip ve ah nostalji bu oyun kusursuz bir başyapıt
Yeni uçaklar için yeterli mücevher yok..
Oyun iyi inşa edilmiş ancak ezilmesi saçma olan bir ödeme duvarına çarptınız
Shopping Mall Girl: Style Game Casual games noo
Eğlenceli küçük bir oyun, ancak sadece çok sayıda oyun içi reklam var ve biraz dengesiz görünüyor - her yeniden başlatmadan önce bir reklam izlemeniz gerektiğinde veya fazladan bir can ya da her neyse, eğlenceyi gerçekten öldürüyor. Meh.
Madalya görevleri 3 gün erken çekildi. Son 10 günde sayısız saatler harcadıktan sonra, madalya görevinin üst ucundaki harika ücretsiz şeylerden bazılarını alma yolunda ilerliyordum. Engelleme görevlerini yaptıktan sonra, artık standart görevler veya dalga görevleriyle elde edilebilecek madalyalarımız yok. Kendimi soyulmuş gibi hissediyorum. Lütfen bunu çöz, ben de bir yıldızımı tekrar gözden geçireceğim.
Eski tarz atari oyunu için iyi bir oyun
reklamlar bu kadar...
idare eder
21'i geçen seviyeleri güncellemeniz gerekiyor
Oyun bana bir seviyenin ortasında bir reklam göstermeye çalıştı. Bu biraz uzağa gidiyor.
Bu oyunu sevmeye başladınız AMA ne zaman daha büyük, daha iyi ve farklı uçakları 9-39 $ veya daha fazla maliyetle satın almanız gerekir? Bu, istediğiniz veya ihtiyacınız olan her yeni uçak için ödemeniz gereken YÜKSEK bir fiyattır. KURULMUYOR