Post by laidewhitpergnter on Feb 24, 2022 10:30:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Girl ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Girl IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове увеличават примогемите ▞▞▞
▞▞▞ Save The Girl 2022 version ▞▞▞
Save The Girl Casual games env
Научи повече за книгата "Winternight - book 2: The Girl in the Tower" и ако се ... be the only way to save the city from threats both human and fantastical.
Да ви еба простите реклами
Купи Мултимедиeн плеър xiaomi android 4k mi tv box s на супер цена от Технополис. ... Learn how to save on the new iPhone 13 from AT&T.
Играта всъщност е забавна игра! Това е същото като тези, които често виждаме в рекламираните игри, където имаме възможност за избор (което не предоставя всички рекламни игри). Но огромният недостатък на тази игра е рекламата вътре в играта. БОЖЕ МИ ТОЛКОВА ДРАЗНО!!
, Дадох четири точки защото и ми излизат много реклами
Veronica Mars - Story Of A Girl. 1647 ... Pink - Photos Music Most Girl. 1724 ... Save The Last Dance - Gimme ...
Обичам тази игра, невероятна е, обичам всички нива в тази игра, просто проблемът е, че има толкова много добавки😤😤😤 и затова я оцених с 4 звезди, така че всички, които четат това, не получават тази игра, освен ако не искате гледайте много добавки, ако обичате да гледате много добавки, тази игра е за вас. Така че се наслаждавайте
Това е една от най-мързеливите игри, които съм играл. Първо, цялата игра е само вие избирате избор и се надявате на най-доброто, играта е буквално хвърляне на монета, ако я получите, а ако загубите, трябва да започнете отначало. Второ, има много реклами, трябва да гледате реклама всеки път, когато завършите етап, загубите етап и дори да отключите неща. И накрая, анимацията е много лоша, сякаш не се опитва. Освен ако не обичате да гледате много реклами само за малък геймплей, не изтегляйте тази игра.
Много интересна и занимателна игра, но има много реклами. 👍❤💛💚💙💜
Много е интересна😇😇
세이브 더 걸! (Save the Girl!) 캐주얼 게임 sbu
Home Pin Pull Offline Games: Save Girl New Games Apk Download ...
Save The Girl 1.2.9 Свали Android APK | Aptoide
За мен е наистина забавно и вълнуващо!!! Обичам да играя играта SaveThe Girl: за много дълги късни часове през нощта: до най-ранните часове сутрин!!!! Обичам да играя всички видове игри!!! Това е наистина добър начин да прекарате времето си. В Alaris Health Care Center на 155 40th Street. Room353 -D Bed (1). Save The Girl е друг начин да мина tlme, докато съм сам Quirenteen в стаята си от 4/8\2020 г. Това са (3) месеца и (3) седмици!!! Да пазим Корона вируса извън стаята с Божията благодат!
Има толкова много реклами и първите 5 минути всичко, което правите, е да се взирате в черен екран, аз го оцених с 4, защото играта е добра, но не с много добро качество и твърде много реклами става наистина разочароващо и много неприятно и за хора, които имат проблеми с гнева би било по-лошо за тях, можете ли да извадите някои реклами и някои неща ще бъдат изписани грешно, защото съм само на 8
Няма думи да опиша какво чувствам. Тази игра има лоша графика, жалка инвариантност в геймплея (просто трябва да щракнете върху някой от двата бутона) и понякога дори не е последователна: можете да спасите главния герой, като изберете нещо напълно абсурдно, като например като използвате превключвател, който не беше там преди секунда или като отглеждаш стълб навсякъде, когато пожелаеш. Понякога дори няма причина да я спасяваме, защото тя доброволно отива на места, за които е известно, че са опасни... Не препоръчвам.
Като цяло играта е наред, но добавките са твърде дълги, това замърсява удоволствието от играта, ако сте направили сортирането на добавките и не през цялото време, тази игра би била страхотна. Играх я за много добро време, докато добавките се включват нервите ми това ме накара да го деинсталирам. Не знам за спасяването на момичето, ще спася играчите от забавянето на тази игра.🤪
Самите игри са наистина добри, а не фалшиви като другите игри, които рекламират като тази. Недостатъкът на това е ВСЕКИ ПЪТ, когато завършите или провалите ниво, трябва да гледате реклама, която съсипва играта. Гледането на реклама на всеки няколко нива би било голямо подобрение
Защо не се отваря?😭 Обичам играта, но не се отваря, когато се отвори, ще ви дам всички звезди...
Обичам, обичам, обичам, обичам, обичам, ОБИЧАМ тази игра, инсталирам я в момента, но моето най-добро приятел я има, обичам я, защото не е твърде трудна и не е твърде лесна и също е доста забавна 😂. и рекламите нямат Не ме притеснявайте наистина, защото обикновено можете да X от това или те са 5 секунди. Обичам тази игра!!!!!!!!!!!!!!!!!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 😀😀😀
Така и не трябва...
няма никаква сметка да те еба в играта
Много е приятно да играеш толкова много предизвикателства.но някои от тях нямат никакъв смисъл изобщо!!!! Но реклами реклами реклами... Някои от тях дори не се затварят!!!! Ревюто ми е предимно лошо, но малко добро...и когато искам да си купя нещо с гледане на реклами...виждат НЯМА РЕКЛАМИ В МОМЕНТА!!! Не е толкова хубаво!!!!
Това е най-тъпата игра, която съм играл има толкова много реклами!
Това е хубава игра, но има много добавки, когато се опитам да затворя това видео, то не се доближава и трябва да напусна тази игра и много време почти всеки ден, когато отворя тази игра, отнема много време, за да се отвори първо, когато се зарежда не отнема толкова време, просто отнема 30 до 40 секунди, но след това се зарежда още 1 път и отнема много време, отнема 10 до 12 минути, но дадох 5 звезди, тъй като не искам да нараня никого. ..............
Играта е супер, но има твърде много реклами през 20 секунди, и лъжете при получаване на пари при гледане на реклами.Пише 200 х 4 а получавам 40.Което разваля всичко, не се лъжете да си губите времето...
Наслаждавам се на играта, НО! Рекламата на други игри, които не са подходящи и досадни, отнема от забавлението на играта. Моля, спрете прекъсванията за боклук и оставете играта да продължи, без да бъдете бомбардирани с реклама на боклука. Благословен ден!
Бях толкова развълнуван, че наистина мога да играя игра, която включваше избор между опции (знаете какво имам предвид), но веднага щом я отворих, имаше реклама. И след всяко ниво имаше реклами. Наистина е жалко... 😕
Играта е хубава вие не изключвате интернита
ТАЗИ ИГРА НЯМА ЛОГИКА!😡😡 НЕ ИНСТАЛИРАЙТЕ ТАЗИ ИГРА!!!
Много яко приложение
Добре игра
Страхотни игри, рекламите са досадни, разбирам, че така се правят пари, но те изскачат от нищото.. ако можете да поправите това, ще му дам 5 звезди, не се оплаквам, защото това е безплатни игри, но рекламите са досадни благодаря
Ако изключите интернета, няма да излезете от рекламите на играта е страхотна
Искам да кажа, да, ТОВА е играта, както изглеждат всички други реклами за игри. НАЙ-КРАЯ. Може да е забавно. Но рекламите. ТОЛКОВА МНОГО РЕКЛАМИ. Това е игра, базирана на реклами, така че може би не е изненадващо време за реклама > време за игра с 3x или 4x. Това е болезнено.
Значи има проблем в тази игра и ще го опиша накратко..... " Тази игра е пълна с проблеми" разбирате ли? Вие, момчета, трябва да поправите тези проблеми и грешки, защото тези грешки, те няма да ми позволят да се насладя на играта, затова дадох 4 звезди така или иначе играта се наслаждава и е забавна.
Save The Girl Kasual dqw
На мен ми харесва тази игра, защото е много интересно и забавно като дойде момента да избера ми е много трудно но като спечеля се успокоява.
Играта има добра основа и цел. Но символите са неясни и са правилни по причина, за която никога не бихте се сетили. За да спасите момичето, трябва да щракнете върху опцията, която има най-малко смисъл. Тази игра също има път до много реклами, ако се съживите от решение, което не е било правилно, като плащате 200 монети вместо реклама, всеки път, когато пусне реклама веднага след като щракнете върху бутона 200c.Ако поправите това, ще обмисля да играя отново. Сестра ми го играе по някаква причина, така че не мога да деинсталирам.
Тази игра няма смисъл .. понякога искам да убия това момиче ... Това не е твърде трудно, просто е твърде лесно .. тук има твърде много реклами и е твърде дълго време за изтегляне. След като изиграете тази игра, все едно е твърде дразнещо и твърде много смисъл, което трябва да вземете след като оживеете пъзел .... Тази игра е загуба и няма смисъл ... Искам да дам на тази игра 0 звезди
Фантастична игра, точно като рекламите. Препоръчваме да играете в режим на полет или да са изключени данни за wifi и роуминг, тъй като рекламите са чести. нивата са малко кратки и няма пропускане за „сцени“ на преиграни нива след смъртта.
Това е хубава игра, но бих искал да й дам само три звезди, защото когато изчистим, идва рекламата на едно ниво. Отново, ако изчистим някое ниво, рекламата отново идва и рекламите също са много дълги (отнема много време). Не харесвам рекламите. Ако можете да направите нещо, моля, направете го. 🙏🙏
Харесвам играта за първи път, но почти всеки избира реклами, реклами, реклами. След 100 lvl започва да ме изнервя, но това не са всички лоши страни, след lvl 122 играта се проваля, когато избрах lvl 122, започва на lvl 54 и без избор да продължи. Деинсталиран 100%
Играта е супер готина на мен лично много ми харесва да кажа че аз много се забавлявам когато аз играя и ви благодаря изтеглих си играта изтрих си я но после пак се изтрие изтеглих изтрих си я само защото просто я превъртя няколко пъти и вече си акаш ми стана вече тъпа ми омръзна ми но такава готина игра няма как да ми омръзне и затова си я изтеглих пак
Пълен с глупави реклами
Играта е много хубава за тези хора, които казват че има много реклами просто огасете си Интернета и няма да излезете реклами 👌👌👌
Добре, тази игра е добре, но има две неща, от които трябва да се оплача. Първото е, че има твърде много реклами. Не можете да влезете в тази игра, без да видите една реклама. Освен ако не купувате реклами, но кой всъщност купува това??!! Второто нещо е, че играта е МНОГО нереалистична. Знам, че е видео игра, но хайде! На едно от нивата момичето трябва да седне. След това тя сяда в мокра боя. Няма голяма работа, нали? НО явно тя се забива в боята. От какво е направена тази боя? ЛЕПИЛО?!
Тази игра е до 106 ниво
Супер тази игра не пропускайте да я изтеглите
Brain Out: Help The Girl - игра от INDIEZ GLOBAL PTE. LTD.
Save The Girl ,Игри За Момичета Можете да играете стотици игри безплатно.
Adventure Escape: Asylum სათავგადასავლო dsa
Хаш така готина игра