Post by laidewhitpergnter on Feb 24, 2022 10:33:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox daş kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Hustle Castle: Medieval games 2022 version ▞▞▞
TBH bir zamanlar əla idi, oyun yavaş-yavaş ağrılı bir ölümlə son ayağındadır. Yeni P2W oyunçuları heç vaxt yetişməyəcək. İşdən çıxan bir çox ən yaxşı oyunçudan birinin yüksək səviyyəli hesabını almaq daha ucuzdur. İnkişaf etdiricilərin hər hansı yeni ideyaları tükəndi və əvvəllər rübdə bir olan, indi iki həftədə bir olan eyni konseptual hadisələri ardıcıl olaraq həyata keçirdi! Onlar sadəlövh oyunçuları 99,99 ABŞ dolları dəyərində yeni avadanlıq almağa sövq edir və tezliklə ən populyarını incidirlər. Təkrarlamaq. F2P çətinliklə sağ qala bilir. Digər P2W oyunlarının necə uğur qazandığına baxsanız, Hustle Castle hər şeyi səhv etdi.
Yalnız həqiqətən zənginsinizsə quraşdırın. Mən bu oyunu 2018-ci ildən oynayıram, oyun o vaxt yeni idi və əyləncəli idi. Hadisələr yaxşı idi və orta daşlama maddələr üçün kifayət idi. Amma indi oyun o qədər pul fikirlidir ki, pul xərcləmədən heç nə əldə edə bilməzsən. Hətta tədbirlər zamanı pulsuz əldə etmək üçün istifadə etdiyimiz ev heyvanları da hazırda satışdadır. Tədbirdən pulsuz əldə etdiyiniz hər şey ya bəzək əşyaları, zirehlər, ya da yararsız silahlardır. Xərcləməni dayandıran kimi komandanız faydasız olacaq
Oflayn
Əgər pulunuz yoxdursa, bu oyunu OYNAMAYIN. Bunun pul tələsi olduğunu anlayana qədər əvvəlcə əyləncəli idi. Günün hər saniyəsində bu oyuna pul xərcləməsəniz, zirvədə olmağa ümid edə bilməzsiniz. Daha yaxşı dişli və runes əldə etmək istəyirsinizsə, ətrafdakı hər bir hadisə üçün pul ödəməlisiniz.
Əla oyun amma çox pul ac bir tədbirə gəlir və hətta pulsuz mükafat da vermirsiniz daha sürətli işləməsi üçün pul ödəmək axmaqlıqdır pulsuz olmalıdır siz tədbirdən kifayət qədər pul qazanırsınız bu axmaqdır insanlardan həmişə pul almaq üçün pul lazımdır orada pul ödəyin və mənim kimi insanlar orada oynamaq məcburiyyətindədirlər, çünki bunu düzəltmək lazımdır, çünki bu axmaqlıqdır, niyə oyun oynamaq üçün pul ödəyirsiniz, xüsusən də tətbiq alışlarında kifayət qədər ədalətli mobil oyun, ancaq sadəcə mükafat üçün
sərin
Əla
👏
Bir növ, oyunçuların bunu etmək üçün tək facebook tələb etmək əvəzinə, Google Play vasitəsilə irəliləyişlərini davam etdirmələri (əvvəlki cihazda sonuncu yaddaşdan davam etmək) seçimi lazımdır. (Ümumilikdə oyun yaxşıdır; sadəcə olaraq, hesabı qüsuru yaradan daha əlçatan proqrama bağlaya bilməməsi səbəbindən əvvəlki oyundakı bütün irəliləyişlər itirildikdə baş verir.) (Əsasən bir ildən artıqdır oynamadım. , buna görə.)
Mükəmməl oyun!
Ölkəmin bayrağı olmadığı üçün 3 ulduz verirəm 🇰🇭 . Oyununuzu bəyənirəm və o mənim ölkəmdə mövcuddur, niyə inkişaf edirsiniz bizim Bayrağımız yoxdur😐. Çox haqsızlıqdır.😑
Oyun olduqca yaxşı idi. Animasiyalar həqiqətən təmiz və təsir edici görünür. Oyun super yaxşı idi. Oyunda çox vaxt keçirdim.
Çox p2p qeyri-realdır. Gecə təlaşı üçün daha bir yeniləmə və mən daxil ola bilmirəm. Oyunun yeniləməyə ehtiyacı olduğunu deyir, lakin oyun onun ən son versiyasını deyir. Bu oyunla narahat olmayın, çünki sadəcə soldan, sağdan və mərkəzdən qopacaqsınız.
Telefonu dəyişəndə tərəqqimi itirdim. Mən google hesabına qoşulmuşdum, amma indi bunu qəbul etmir. Mən 18-ci səviyyəyə qədər idim. 3 gün zəhmət çəkdim. Drenajdan aşağı. Tərtibatçılara e-poçt göndərildi. Görək nə deyirlər/etirlər. Komanda tərtibatçılarından gözəl cavab. Ümid edirəm tərəqqimi geri alacağam.
Zəhmət olmasa, giriş zamanı bu qədər "yaxşı sövdələşmə" təklifini dayandıra bilərsinizmi? Bu, çox bezdiricidir. 99% əlbəttə ki, "yaxşı müqavilə" deyil. Əks halda, yaxşı bir klana daxil olsanız, oyun çox əyləncəlidir. İnsanların sizə kömək edəcəyi birini tapın və arenanın qeyri-mümkün olduğu tələsmə tələsinə düşməyəcəksiniz. Mən heç vaxt tələsməmişəm və üç ildir oynayıram. Mən həmişə hər səviyyədə arenada rəqabət aparmışam (hazırda TR11). Oyuna ildə təxminən 40 dollar xərcləyirəm.
salam ləli oynuyuram yee
qeseng oyundu tovsiye edirem
Əyləncəli bir oyun, lakin mütləq oyunçuya deyil, ödəyənə üstünlük verir. Təkmilləşdirmələr üçün almaz alışları, ödədiyiniz və əldə edə biləcəyiniz şeylərə görə """GÜLÜNCÜ""" bahadır. Sövdələşmələr yaxşı ola bilər, ancaq real oynamaq üçün böyük tənbəl gəlirə ehtiyacınız var. Təkmilləşdirmələr həmişəlik davam edir və məhsul bitənə qədər dayandırılır, başqa bir satın alma taktikası. Oyunçular böyük səviyyə fərqləri olan arenada ödəyicilərə qarşı mübarizə aparırlar, buna görə də qalib gəlmək mümkün deyil. $$$ Anladım ki, siz yemək yeməlisiniz..amma bunu ağlabatan edin.
Problem var oyun bağlanır yenilənəndən sonra heç açılmır gecənin ortasında oyun yüklənmir dedi google servisim yoxdur
İkinci dəfə bu oyun yüklənməyəcək. Nə etsəm də. Yedəklənmədiyi üçün onu yenidən yükləyə bilmirəm. Mən də öz pulumu bu oyuna qoydum, necə düzəltmək və ya başqa bir şeylə bağlı heç vaxt əlaqə saxlamadım. Tövsiyə etməyin.
Hustle Castle: Medieval games როლური თამაშები nuqv
əla oyun! kimi özünü reklam etdiyindən daha çox şeydir. yeganə təklifim bütün sakinləri bir anda izləməkdir! Bu, kimin hansı təlimə sahib olduğunu və onlardan ən çox harada istifadə oluna biləcəyini bilmək daha asan olacaq. Ödənişlə bağlı çoxlu şikayətlər görürəm...Razıyam ki, ödəniş qazanmağınıza kömək edə bilər, amma məncə buna ehtiyac yoxdur.
Qrafikanı və oyunun necə oynandığını sevirəm. Bununla belə, ödəniş etməsəniz, səviyyəni yüksəltmək çox yavaş və əsəbi olur. 20-ci səviyyəyə çatdıqdan sonra, az və ya çox, sizdən 5 və ya 7 dəfə güclü olan oyunçular tərəfindən işğallar edilir. Əgər siz ödəyici deyilsinizsə, 8, 10 və ya 12 saat ərzində qazandığınız qızıl, dəmir və/yaxud ağacınızı itirə biləcək işğallardan qaçmaq üçün hər zaman onlayn olmalısınız. 5 dəqiqə ərzində. Deyəsən, ödəniş etməyən oyunçu olmağınız oyuna əhəmiyyət vermir.
Yeni gündəlik axtarış sürüşdürmə sistemini bəyənmirəm.. gündəlik tapşırığın tamamlanmasından sonra bir sinə əldə etmək daha yaxşı idi, nəinki bir yerə yığmaq üçün tumarlar əldə etmək.. Mən bütün günü telefon oyununa sərf etmək istəmirəm. pis bir mükafat almaq üçün. Düşünürəm ki, bütün günü axmaq bir telefon oyununa sərf etmək istəyirsinizsə, yaxşı olar. İndi hiss edirəm ki, oyun sadəcə vaxt itkisidir. Əvvəllər əyləncəli idi, bir neçə şey edin, bir neçə şey əldə edin, sistemdən çıxın, real həyatla məşğul olun, kiçik bir diqqəti yayındırmaq üçün daha sonra qayıdın. Sadəcə olaraq bu haqda səmimi fikrim..
Reklamlara baxmayın, bir neçə dəfə baxdıqdan sonra mükafat görünmür. Dəstək ilə əlaqə saxlayın və "heç bir səhv tapılmadı". Pulunuza qənaət edin. Redaktə: Dəstək qrupu ilə yenidən əlaqə saxladım və onların cavabı problemin həllinə kömək etmədi. Bu təcrübəyə görə oynamağı dayandıracağam.
Çox yavaş və tam vaxt itkisi. Beləliklə, əsasən əlavələri ehtiva edir və yükləmək üçün saat tələb olunur 👎
Hustle Castle: 캐슬 건축! 중세 킹덤 게임 롤플레잉 hyg
Oyun Oktoberfest kimi tədbirlərdə əyləncəlidir; fırlanma çarxı fırlanmalarında o qədər təsadüfi olur ki, onu qəzəbləndirir. Oynamaq, pul xərcləmək və tikmək, lakin heç vaxt tədbirdən əlavə heç nə əldə edə bilməməyiniz və ya arenada baş mükafat əldə edə bilməyəcəyiniz faktı ruhdan sala və ruhdan sala bilər. Mən buna ehtiyac duyuram və insanları cəlb edirəm, amma insanlara da bir az vermək lazımdır.
şirin oyundur. lakin hər bir xarakter üçün 30-dan yuxarı səviyyəyə yüksəlmək üçün 24 saat vaxt lazımdır. 30-dan 40-a yüksəlməyə çalışıram, bu, 10 gün, demək olar ki, 2 həftə çəkəcək! kifayət qədər varsa, əlbəttə ki, prosesi sürətləndirə bilərsiniz. brilyantlar (bəzi bonuslar və ya satın alma ilə əldə edirsiniz), lakin bütün simvolları səviyyəyə qaldırmaq üçün heç vaxt kifayət etməyəcəksiniz. Qalanızı qurmağa kömək edən otaqları səviyyəyə qaldırmaq da təxminən 5 gün çəkir. və əgər siz brilyantdan istifadə etmək istəyirsinizsə, bunun bir neçə min almaza başa gələcək.
Bomva pyundu
Bunun dəyirman cizgi filminin başqa bir oyunu olacağını düşündüm ... XEYR! MÖHBƏTDİR! Daha əvvəl oynamadığım heç bir rpg kimi! Bütün bunlar başa düşülən, gözəl interfeysə malikdir. Bu oyunu sınamalısan!
Çox pis dəstək xidməti, ümumi cavablar, 1 cavab üçün 3 gün çəkir, gördüyüm kimi burada şikayət etmək üçün heç bir yer yoxdur və ya məyusluğunuzu ifadə edə biləcəyiniz birbaşa söhbət. Əgər 3 il geriyə qayıda bilsəm, bu oyunu heç vaxt quraşdırmazdım.
Hesabim getdi 😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓a9adum
Bu oyun həqiqətən əyləncəli və çətin bir oyundur! Mən sadəcə qiymətlərin daha kiçik olmasını istərdim, amma bu, vaxt keçirmək üçün həqiqətən yaxşıdır! Bu, sizə həqiqətən yaxşı bir problem təqdim edir, lakin daha çox istiqamət ola bilər, çünki mən bu oyunda 4 həftədir yeniyəm... amma yenə də! mən çox axmaqam! Amma bundan başqa mən onu sevirəm!!!
Mən bu oyunu 24/7 oynamağa davam edirəm, çünki oynamaq həqiqətən əyləncəlidir. Möhtəşəm oyun və oyun keyfiyyətinə görə bu oyunu aşağı salmağı tövsiyə edirəm, amma mən də etmirəm, çünki yaxşı mənada olduğu kimi, siz də asanlıqla asılı ola bilərsiniz. Oyunun edə biləcəyi bir yeniləmə odur ki, kimsə sizdən fərqli bir dildə danışırsa, onu sizin dilinizə tərcümə edəcək, həmçinin daha çox material saxlaya bilmirsinizsə, onu şahmata çevirməlidir ki, kifayət qədər yeriniz olduqda onu aça biləsiniz. o. Əks halda, bu oyunu endirin!
Mükəmməl
Hustle castle işləmir, ən son versiyanı yükləyin deyir, ancaq yükləmək üçün heç bir şey yoxdur
Mən bu oyunu sevirəm, amma birləşdirə bilmirəm. Xahiş edirəm kömək edin
Hustle Castle: Medieval games Role Playing ftsh
Saxta reklam, bu oyun oyun reklamları şousu kimi deyil! Yanlış təqdimat! GOOGLE buna necə icazə verə bilər?
Lütfən ekran çooooooox yavaşdır və onun qabları xırdalanır kimi xəritədə qızıl və appels musiqi dayanır və davam edin və dayandırın zəhmət olmasa düzəldin
Ramboat - Offline Action Game Žaid. automat. qjk